Légi hatású felvétel 2024

Olyan megoldást kerestünk számotokra, amely nem csak szabadtéren, de akár egy meghitt beltéri szertartáson (akár polgári, egyházi esküvőn is) és még egy lagziban is megállja a helyét és tejesen hangtalanul és biztonságosan működik 

Egy drón használata beltérben legálisan szinte lehetetlen, zajjal jár, veszélyes, kültéren függ az időjárástól, jó esetben 15-25 perc repülési idővel lehet csak számolni, az engedélyek beszerzése sok helyen lehetetlen vagy macerás, időigényes (1 hónap vagy több), sokan csak illegálisan tudják ezt megoldani, de erről persze mélyen hallgatnak!

A mi megoldásunk akár folyamatos 60 - 400 percnyi rögzítést kínál 5.3K felbontással, szinte minden esküvői eseményen, külön engedélyek nélkül is használható, úgy mint:
- kreatív fotózáson 
- kikérőn, búcsúztatón
- polgári, egyházi szertartásokon (beltérben is)
- csokordobásnál, csoportképeknél és más kültéri események alkalmával
- lakodalomban (amennyiben a terem belmagassága ezt lehetővé teszi)

Ha légi hatású felvételt szeretnél rendezvényeden, akár kültéren akár beltérben, olyan megoldást kínálunk, amely látványvilágban akár több is lehet, mint egy drónfelvétel.

Speciális eszközünkel átlagban 5-7 méter magasságból (ez az a hasznos magasság, ahol még felismerhetők a résztvevők) tudunk szárazföldön 5.3K (16 MPix) felvételeket vagy fotókat készíteni úgy, hogy ehhez semmilyen légtérhasználati engedélyre nincs szükség. Így akár olyan helyen is lehetőség van erre, ahol egyébként nem kapnánk engedélyt a légtérhasználatra. 

Ne dobj ki egy forintot se eshetőleges vagy illegális drónos szolgáltatásra, keresd nálunk ezt a szolgáltatást rendezvényed fotózása vagy filmfelvétele mellé. 

A szolgáltatást második fotós és/vagy második operatőr megrendelésével tudjuk számodra biztosítani felár ellenében, vagy kérd önálló szolgltatásként akár más fotós vagy filmes mellé.

Részletek az Árak menüpont alatt!