Tisztelt érdeklődő! SONY, CANON, INSTA360 OneR 1inch Edition kamerákkal és CANON FullFrame DSLR / MILC vázakkal, objektívparkkal, rendszervakukkal dolgozunk. A hang kifogástalan rögzítéséhez TASCAM hangrögzítőket használunk! 2 kártyás tükrözött rögzítést használunk a fotózások és a filmfelvételek során. A kártyák tartalmát a helyszíni munka befejezését követően 3+1 külön HDD-ra mentjük, és tároljuk a kész anyagok átadását követően minimum 1 hónapig.

Igazolványképet nem készítünk, kérünk mindenkit, hogy ez miatt ne keressen! 

Kedves ifjú párok, leendő kedves megbízóink! Olvasd el!

2005-től indult vállalkozásunk mára országos ismertségre tett szert, köszönhető munkáinknak, ügyfélbarát hozzáállásunknak, a fejlesztéseknek, valamint az eseményekhez, megbízásokhoz igazodó árainknak. ;-) 

Nálunk egy olyan összetett fotós-filmes szolgáltatást választhatsz rendezvényedre, esküvődre, ahol egy szolgáltatóként tudunk számotodra biztosítani több szakképzett fotóst, filmest. Mindezt egy megbízható, jól összeszokott, immár második generációs stábbal, immár több mint 18 éves aktív esküvői és rendezvényes gyakorlattal, tapasztalattal.

Válassz kedvedre csomagajánlataink közül, kalkulálj szabadon a rendelkezésre állás ideje alapján, vagy kérj egyedi ajánlatot!
Így ki tudod számolni a hozzávetőleges költségét az emlékek elkészítésének. 

Árainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki számára megfizethető legyen, ennek ellenére mindig gondosan ügyelünk mind a fotózásokra, felvételekre, és nem kevésbé az utómunkákra is! 

Jelenleg Nagykanizsa, valamint egyéb munkáink miatt Budapest és Debrecen lehet a kiindulási helyünk, ami hozzád közelebb esik!